Namaz vakitleri — İstanbul
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Ana Haber
  3. Bayrampaşa’da Efsane Cuma İndirimlerinde Korona Kuyruğu…

Bayrampaşa’da Efsane Cuma İndirimlerinde Korona Kuyruğu…

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Türkiye’de koronavirüs vaka sayıları hızla artarken ‘Efsane Cuma’ olarak anılan indirim çılgınlığı uzun kuyruklara neden oldu. Vatandaşlar koronavirüse aldırış etmeden saatlerce kuyrukta bekledi.

Dünya genelinde Kasım ayının son haftasına denk gelen ve Türkiye’de ‘Efsane Cuma‘ olarak anılan günde yapılan indirimler uzun kuyruklara yol açtı. Artan koronavirüs vakalarına rağmen sabahın erken saatlerinde AVM önlerine akın eden vatandaşlar, dakikalarca AVM’lerin açılmasını bekledi. AVM’lerin açılmasıyla beraber vatandaşlar bu sefer mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu.

​Bayrampaşa’da bir AVM önünde oluşan kuyrukta da zaman zaman sosyal mesafenin hiçe sayıldığı, Zeytinburnu’ndaki bir AVM’de ise vatandaşların mesafeli şekilde sırada durmaya çalıştıkları görüldü. AVM’lerin açılmasıyla beraber, bekleyen müşteriler içeri girdi.

AVM içlerinde uzun kuyruklar kameralara yansırken indirimin vatandaşlara koronavirüsü unutturduğu görüldü.

MAĞAZA ÖNLERİNDE UZUN KUYRUKLAR

AVM’lerin açılmasıyla beraber vatandaşlar bu sefer mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. AVM içlerinde uzun kuyruklar kameralara yansırken indirimin vatandaşlara koronavirüsü unutturduğu görüldü.