1. Haberler
  2. Ana Haber
  3. Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu hastaneye kaldırıldı..

Tutuklu Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu hastaneye kaldırıldı..

featured
hasan mutlu hastaneye kaldırıldı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, cezaevinde artan sağlık sorunları nedeniyle Silivri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tutuklanmadan kısa süre önce bacağından ameliyat olduğu öğrenilen Mutlu’nun, tedavi süreci tamamlanmadan cezaevine gönderildiği belirtildi.

CHP’li Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu’nun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

16 Eylül’de tutuklanan Hasan Mutlu’nun tutuklanmadan kısa süre önce sol bacağındaki rahatsızlık için acil olarak ameliyat olduğu ve 9 Eylül’de taburcu edildiği öğrenildi. Mutlu, taburcu olduktan 4 gün sonra, 13 Eylül’de kontrol ve tedavi süreci tamamlanamadan gözaltına alındı, daha sonra ise tutuklandı.

Mutlu’nun cezaevi sürecinde ağrıları ve şikayetlerinin artması nedeniyle bugün Silivri Devlet Hastanesi’ne götürülerek kontrolden geçirildi. Kızı avukat Begüm Nazlı Mutlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, kendisine yönelik operasyon yapılacağına dair duyumlar ve söylemlerin olduğu dönemde, sol bacağındaki rahatsızlık nedeniyle acil olarak ameliyat olmuştur. 9 Eylül Salı günü taburcu olmuş; ancak 13 Eylül günü kontrol ve tedavi süreci tamamlanamadan tutuklanmıştır. 

Cezaevi sürecinde ağrıları ve şikayetleri artan Sayın Mutlu, bugün (22 Ekim) Silivri Devlet Hastanesi’ne götürülerek gerekli kontrolleri yaptırmıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bu açıklamayı yapar, hassasiyet ve ilginiz için teşekkür ederiz.”

hasan mutlu hastaneye kaldirildi


Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.