1. Haberler
  2. Ana Haber
  3. Kültür Sanat
  4. Çankaya Belediyesi Oyuncak Kütüphanesi’nde yeni dönem başladı

Çankaya Belediyesi Oyuncak Kütüphanesi’nde yeni dönem başladı

featured
cankaya-belediyesi-oyuncak-kutuphanesinde-yeni-donem-basladi.jpg
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankaya Belediyesi Oyuncak Kütüphanesi, yaş gruplarına uygun Çankayalı çocuklara oyun ile öğrenme imkânı sunuyor.

Çankaya Belediyesi, 1–12 yaş arasındaki çocukların oyunla öğrenmesini desteklemek amacıyla kurduğu Oyuncak Kütüphanesi’nde yeni dönem başladı. Kütüphanede çocuklar, gelişim düzeylerine uygun, eğitici ve güvenli oyuncaklarla hem eğleniyor hem de öğreniyor.

PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA ÖĞRENİYORLAR

Çukurambar Öğretmenler Caddesi Uğur Mumcu Parkı içinde hizmet veren Kütüphane, çocukların zihinsel ve sosyal gelişimini destekleyerek, yeni bilgiler keşfetmelerine olanak tanıyor. Oyuncak Kütüphanesi’nde çocuklar, oyunlarla aynı zamanda paylaşmayı ve dayanışmayı da birlikte öğreniyor. 

KÜTÜPHANE KULLANIM BİLGİLERİ

Oyuncak Kütüphanesi, salı, çarşamba, cuma, cumartesi 09.00-16.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Pazar günü kapalı olan Kütüphane’nin temizlik ve bakımı ise pazartesi ve perşembe yapılıyor. Ebeveynler hafta içi her gün ve cumartesi Kütüphane ’ye bizzat başvurarak randevu alabiliyor. Çocukların yaş grubuna uygun olarak seçilen gün ve saatlerde 1 saat boyunca kütüphaneden yararlanılabiliyor. 

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.