Bayrampaşa Chp Belediye Başkan Adayı Remzi Albayrak oldu…
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisini Bayrampaşa’da Remzi ALBAYRAK temsil edecek.. İşte Remzi ALBAYRAK Tanıtım Filmi…
Remzi ALBAYRAK ;
CHP Parti Meclisi’nin onayı ile örgütümüzün ve yereldeki tüm kesimlerin üzerinde mutabık oldukları isim olarak aday gösterilmenin onurunu yaşıyorum.
Başta Genel Başkanımız Sn. Kemal KILIÇDAROĞLU olmak üzere, Parti Meclisimize, İl Başkanlığımıza, İlçe Örgütümüze ve partimizin bütün üyelerine teşekkür ediyorum.
Aday Adaylığı sürecinde Bayrampaşa İlçe Örgütümüzde 6 Aday Adayı ortaya çıkmış ve demokratik bir zeminde parti içi yarışı başarı ile tamamlamıştır. Tüm Aday Adaylarımz çok kıymetli ve iyi birer CHP’lidir. Bu süreçte ortaya koydukları centilmenlik, cesaret, siyasi olgunluk, gayret ve parti çıkarlarını kişisel adaylığın üstünde tutma konusunda sergiledikleri hassasiyet için Aday Adaylarımız Hasan MUTLU, Ramazan TÜRK, Mehmet Kıvanç ÖZEL, Aytekin PARMAK ve Müzeyyen ÇETİN’e teşekkür ederim.
Kimin Belediye Başkan Adayı olduğu önemli değil, asıl önemli olan, Cumhuriyet Halk Partisi’ni yerel seçimlerde iktidara taşıyabilmektedir.
Belediye Başkanlığını partimize kazandırmak, Bayrampaşa’nın dertlerine derman olmak ve halkımıza faydalı hizmetler üretmek için hiç durmadan, yorulmadan çalışacağız.
Bayrampaşa’nın sorunlarını tek tek biliyoruz ve göreve geldiğimizde hepsine ‘Derman’ olmak için var gücümüzle çaba harcayacağız
Gün, birlik ve çalışma günüdür.
Gün, herkesin elini taşın altına koyup Bayrampaşa’da CHP’yi nasıl iktidara taşırız deme günüdür.
Gün, Türkiye’yi bu kaostan kurtarma günüdür.
Saygılarımla,
Remzi ALBAYRAK
Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı