Bayrampaşa Belediyesi’ne Ziyaret: Teşkilattan Başkan Vekili İbrahim Akın’a İstişare Ziyareti
AK Parti İstanbul Kadın Kolları teşkilatı, ilçe ziyaretleri kapsamında Bayrampaşa Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti. Bayrampaşa’da hayata geçirilen projelerin ve yerel hizmetlerin masaya yatırıldığı ziyarette, ilçenin geleceğine yönelik önemli istişarelerde bulunuldu.
Bayrampaşa Projeleri ve Hizmetler Konuşuldu
Ziyaret programı dahilinde Bayrampaşa Belediyesi’nin yürüttüğü güncel çalışmalar hakkında detaylı bilgiler alındı. Teşkilat mensupları, ilçede devam eden ve planlanan projeler üzerine görüş alışverişinde bulunurken, yerel yönetim ile teşkilat arasındaki uyumun önemi vurgulandı. Ziyaret sonrasında yapılan açıklamada, misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın’a teşekkür edilerek, çalışmalarında başarılar dilendi.

Belediye Binasının Sevimli Maskotu İlgi Odağı Oldu
Resmi temasların ardından ziyaretin en renkli ve neşeli anları ise Bayrampaşa Belediyesi’nin sevimli maskotu olan kedi ile yaşandı. Belediye personeli ve ziyaretçiler tarafından “Bulut” ve “Ponçik” gibi farklı isimlerle çağrılan sevimli dosta, teşkilat üyeleri büyüleyici göz renginden dolayı “Maviş” ismini verdi. Belediye binasında neşeli anların yaşanmasına vesile olan Maviş, ziyaretin en tatlı sürprizi olarak hafızalarda yer edindi.

Sosyal medyada da büyük ilgi gören ziyaret, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.



